BLOGS

We zitten nog midden in de vakantie, maar we kunnen het gras van het nieuwe seizoen al weer ruiken. We spraken met Jorg Eichhorn, vader van Joep (Keeper JO11) en de nieuwe keepercoördinator voor de jeugd van RKSV Heeze. En niet te vergeten, initiator van de Keeperz van Heez, de nieuwe bijnaam voor de (jeugd)keepers van RKSV Heeze. Jorg vertelt hoe hij bij de keepers van RKSV Heeze betrokken is geraakt en hoe hij de keepersopleiding van RKSV Heeze naar een hoger plan wil tillen.

CLUBLIEFDE: PETER SCHIJVEN, HC CRANENDONCK

Clubliefde, sommige worden ermee geboren of krijgen het met de paplepel ingegoten. Bij sommige begint die clubliefde op latere leeftijd, maar dat wil niet zeggen dat de liefde minder heftig is. We spraken Peter Schijven, net 50, en ‘slechts ‘ 8 jaar actief bij Hockeyclub Cranendonck. Maar in die 8 jaar is er zeker een clubliefde ontstaan voor deze warme dorpsclub. 

peter schijven

WELK CARBONPERCENTAGE MOET IK KIEZEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN NIEUWE STICK?

We krijgen vaak mensen in de winkel die denken dat ze zoveel mogelijk carbon in een stick nodig hebben. Ze denken dat dit de beste sticks zijn en dat deze het langst meegaan, maar dit is zeker niet het geval. Het is erg persoonlijk welk carbonpercentage echt past bij jou. De vraag is hoeveel carbon is nou daadwerkelijk verstandig om te nemen? En hoeveel carbon past bij het niveau dat je speelt?