BEKIJK ONZE NIEUWE TEXTIELCATALOGUS​

Onze nieuwe textielcatalogus is uit! Onze eerste eigen catalogus, met meer dan 700 pagina’s bedrijfskleding, werkkleding, promotiekleding en nog heel veel meer. Vraag hem nu gratis aan. Geef je de voorkeur aan een digitale catalogus? Download hem dan hier.

Al jaren drukken we bedrijfs-, promotie- en sportkleding. Op het gebied van sportkleding werken we samen met de bekende merken als Hummel, Erima, Jako, Nike en adidas. Maar ook voor promotiekleding en werkkleding hebben we vele merken in huis. Voorheen hadden we daar diverse catalogi voor. Nu hebben in samenwerking met TopTex een groot deel in een eigen catalogus gezet. Zowel digitaal, als in een fysiek exemplaar

catalogus 2021
workwear

MEER DAN ALLEEN T-SHIRTS EN HOODIES

Met meer dan 700 pagina’s aan producten staat er in de catalogus natuurlijk veel meer dan alleen t-shirts en hoodies. We noemen een paar interessante collecties:

BEDRUKKEN

We bedrukken de meeste kleding zelf, middels transferdruk. Deze manier van drukken is perfect voor kleine tot middel grote oplages. Bedrukken met een transfer is slijtvast en ook in full colour mogelijk. Voor grote oplages kiezen we meestal voor zeefdruk. Maar ook het borduren van logo’s en tekst is mogelijk. 

Meer info? neem contact met ons op of vraag nu meteen een offerte aan.

bedrukken apotheek