Play Leende is de verzamelnaam van Play Hockey en Play Football. De voetbal- en hockeyspeciaalzaken in Leende, een regionaal verzorgingsgebied. Play Leende komt voort uit Verest Sport. Medio 2019 is Verest Sport zich gaan specialiseren in voetbal en hockey en zijn ze verhuisd naar Leende. Om de specialisatie duidelijk te maken is er ook gekozen voor een nieuwe naam. Play Hockey en Play Football. 1 januari 2020 hebben Bram van der Linden (Verest) en Michael van den Eijnden (bedrijfsleider Verest Budel) Play Leende overgenomen van Verest Holding B.V..

Play Football

Met meer dan 5000 voetbal artikelen op voorraad is Play Football de voetbalspecialist van de regio. Een grote collectie voetbalschoenen en fanwear van Nike, adidas, Puma, New Balance en andere merken. Play Football is kledingsponsor van vele voetbalverenigingen in de regio. Met een eigen textieldrukkerij garanderen we snelle levering van alle bedrukkingen.

Play Hockey

Bij Play Hockey vind je een grote collectie hockeyartikelen van alle grote hockeymerken. Al deze artikelen kun je testen op onze indoor en outdoor testbaan. Laat je adviseren door onze hockeyspecialisten. Specialisten die net zoveel passie hebben voor het spelletje als jij. 

Play Leende V.O.F.

Langstraat 3-15
5595AA Leende
040 – 785 93 22
info@playleende.nl
www.playleende.nl
www.playfootball.shop
www.playhockey.shop