Over ons

play leende

De voetbal- en hockeyspeciaalzaak waar beleving en klantgerichtheid centraal staan

Play Leende is voortgekomen uit Verest Sport. Voorheen onderdeel van het familiebedrijf van Verest, nu gerund door Michael van den Eijden en Bram van der Linden (Verest). In 2020 verder gegaan in Leende als  voetbal- en hockeyspeciaalzaak en de teamsportspecialist van de regio. Met een testveld buiten en twee testen velden binnen bieden we onze klanten de mogelijkheid om in de winkel te passen en te testen. Met de webshops playhockey.shop en playfootball.shop bedienen we naast onze klanten uit de regio heel Nederland en Belgie. #neverquithegame

ONZE KERNWAARDEN

Bij Play geloven in een goed en eerlijk advies. Wij helpen en adviseren je graag. In het digitale tijdperk kunnen en willen we niet zonder onze webshops, maar we ontvangen je liever in onze winkel. Hier kunnen we je het beste advies geven en kunt je alles passen en testen. Wij handelen altijd vanuit onze kernwaarden: Vernieuwend, servicegericht, snel en betrokken

VERNIEUWEND

Wij zijn vernieuwend. Ons assortiment wisselt regelmatig en we hebben de nieuwste collecties van de bekendste merken. Daarnaast maken we regelmatig zelf artikelen die u nergens anders vindt en komen we met ludieke ideeën en acties.

servicegericht

Wij zijn servicegericht. De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats. We denken mee met problemen en lossen klachten op. We bezorgen gratis aan huis in de regio en open onze deuren op verzoek op aangepaste tijden. 

snel

Wij zijn snel. We helpen je snel aan de juiste artikelen. Ook op gebied van teamkleding leveren we snel. We drukken kleding zelf en zijn niet afhankelijk van derden. Bij ons wacht je niet lang op een prijsopgave of bestelling. We snappen dat je snel het veld op wil met je nieuwe spullen.

betrokken

Wij zijn betrokken. We zijn betrokken bij onze klanten en bij onze partners. We weten wat er speelt bij de amateurverenigingen uit de regio. We zijn er regelmatig terug te vinden tijdens wedstrijdagen en toernooien.  We houden speciale acties met deze verengingen en voor hun leden.