NIEUWE KLEDINGLIJN RKSV HEEZE

Eindelijk is het dan zover. Play Football en RKSV Heeze komen met een nieuwe kleding lijn. Deze nieuwe uit-lijn is een aanvulling op de bestaande thuis-lijn. Er was vanuit de leden (zowel selectie als jeugdteams) vraag naar een andere kleur trainingskleding dan de traditionele rode kleur. Omdat het ook tijd was om het uittenue en de trainingskleding van de selectie te vervangen, is gekozen om in samenwerking met Stanno een hele eigen kledinglijn te ontwikkelen. Het resultaat is een prachtig nieuw uit/trainingshirt en ziptop met trainingsbroek, welke de komende 4 jaar in de collectie zal blijven

rksv heeze

Bold Stripes, Brave Hearts

Het zwarte/groene uitshirt is ontworpen door Dirk van Gaal (o.a. bekend van The Masterpiece) in samenspraak met spelers van de selectie van RKSV Heeze en Play Football. En het resultaat mag er zijn. Bold Stripes, Brave Hearts. Aanvullend hier op is in de zelfde kleurstelling een trainingstop ontwikkeld. Beide zijn in dezelfde kleur stelling gemaakt en voorzien van een luxe badge met het RKSV Heeze logo in deze zwart/groene kleurstelling.

Net na de winterstop heeft de selectie van Heeze en de JO11-1 het nieuwe tenue en trainingspakken al in gebruik genomen. Nu de rest ook uit productie is, is de lijn verkrijgbaar in de winkel en webshop van Play Football in Leende. Net als op de rest van je schoenen, (club)kleding & accessoires krijg je ook op de nieuwe kledinglijn 10% clubkorting. Op zaterdag 25 maart zal Play Football de hele dag in de kantine aanwezig zijn met deze nieuwe clubkleding.

Dank

Speciale dank namens Play Football gaat naar Dirk van Gaal voor het ontwerpen (ook voor de vele alternatieve ontwerpen), spelers van de selectie (voor het mee denken en de kritische noot) en spelers van JO11-1 voor de fantastische fotoshoot.

Heb je interesse om de uit/training shirts of ziptops voor je team aan te schaffen? Neem contact op met Play Football en ze maken een offerte op maat. mail naar bram@playleende.nl of bel/app met 06-47138501.