VV MAARHEEZE EN PLAY VERLENGEN SAMENWERKING MET 5 JAAR

vv Maarheeze en Play Football  hebben hun samenwerking weer verlengd. Ook de komende vijf jaar is Play Football sponsor en kledingleverancier van deze mooie dorpsclub. Tegelijk met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst gaat vv Maarheeze weer de hele jeugdafdeling aankleden met nieuwe tenues, trainingspakken en tassen van het merk Stanno. Naast Play Football staan ook Jumbo Maarheeze, Van de Graft Accountants & Adviseurs en Jump4Joy op alle kleding van de jeugd. 

vv maarheeze

Stanno Let's Play Togehter sponsorconcept.

Bij de samenwerking is ook Deventrade weer betrokken. Zowel vv Maarheeze en Play Leende zijn al jaren te spreken over deze leverancier van teamkleding. Ruime voorraad en kleding met een goede prijs/kwaliteit verhouding  zorgen er voor dat het een merk is waar we graag mee samenwerken. Het nieuwe sponsorconcept geeft weer extra voordelen voor de club. Zeker nu we weer de hele jeugdafdeling in eens gaan aankleden. 

Naast een webshop waar de club zelf zijn kleding kan bestellen is er ook een ledenshop. Op alle bestellingen in de ledenshop krijgen de leden 15% korting. Daarnaast gaat er per bestelling nog een percentage terug naar de club. Bestellingen worden bij Play Football in Leende afgeleverd en voorzien van logo en initialen indien gewenst.