sponsoring

rksv heeze jo9-1

Play Leende, betrokken bij jouw vereniging

Een van onze kernwaardes is ‘betrokken’. We zijn betrokken bij veel verenigingen in de regio. En dan met name de voetbal- en hockeyverenigingen. Inmiddels zijn we sponsor van meer dan 20 verengingen en van een groot aantal ook de kledingleverancier.

Voor sportverenigngen zijn sponsorinkomsten heel belangrijk. Voor de meeste verenigingen is sponsoring, samen met baromzet en contributie, de belangrijkste bron van inkomsten.  

Sportverenigingen hebben, juist in deze tijd, een belangrijke maatschappelijke rol te vervullen. Ze vormen een onmisbare rol in de leefomgeving van mensen. Sportverenigingen zorgen  voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving. Ook worden er talenten ontdekt en klaargestoomd voor de top. Ook in onze regio! Ben je bij een vereniging of club aangesloten, dan wil je ergens aan meedoen. Ieder lid doet mee. Maar meedoen doe je niet alleen, dat doe je samen. Play helpt hier graag aan mee.

Al jaren zijn we sponsor van veel clubs in de regio. Voorheen als Verest Sport, tegenwoordig als Play Football of Play Hockey. We zijn dus al  decennialang verbonden met het regionale verenigingsleven. We geloven in de kracht van deze verenigingen: ze zijn het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst. We ondersteunen de clubs niet alleen financieel, maar proberen ook werk van vrijwilligers uit handen te nemen. Bijvoorbeeld met speciale clubwebshops.

TROTSE SPONSOR VAN:

EXTRA SUPPORT VOOR: