Van 24 januari tot medio maart 2022 is een deel van de Valkenswaardeweg in Leende afgesloten voor verkeer naar en uit Valkenswaard. Winkels op de Langstraat zijn bereikbaar via de omleidingsroute Nachtegaallaan en  Boschhoven

We zitten nog midden in de vakantie, maar we kunnen het gras van het nieuwe seizoen al weer ruiken. We spraken met Jorg Eichhorn, vader van Joep (Keeper JO11) en  de nieuwe keepercoördinator voor de jeugd van RKSV Heeze. 

Op 6 augustus is na maanden van voorbereiding de nieuwe kledinglijn van sv Budel gepresenteerd. Met een hele gave video werd de kledinglijn gepresenteerd!

Partners

Doelpunt vD MAAND

Heeft jouw team een weergaloos, grappig of vreemd doelpunt gemaakt. Eentje die nooit meer gemaakt wordt…of was het eigenlijk gewoon geluk. Deel hem met ons en maak kans op leuke prijzen voor je team. . Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

rksv heeze jo9-1

sponsoring

Een van onze kernwaardes is ‘betrokken’. We zijn betrokken bij veel verenigingen in de regio. En dan met name de voetbal- en hockeyverenigingen. Inmiddels zijn we sponsor van meer dan 20 verengingen en van een groot aantal ook de kledingleverancier.

rksv heeze jo9-1

VACATURES

Op zoek naar een bij baan voor in het weekend? We kunnen altijd wel leuke, entousiaste verkopers/verkoopsters gebruiken. Voor zowel de winkel in Leende als voor events op locatie (als het weer kan) zijn we op zoek naar entousiaste mensen.

play leende

Welkom bij Play Leende. Met Play Football de voetbalspeciaalzaak en met Play Hockey de hockeyspeciaalzaak van de regio! Kom naar onze winkel(s) in Leende voor een groot assortiment voetbal- en hockeyartikelen, di eje kunt passen, proberen en testen. Of bestel eenvoudig online op playfootball.shop en playhockey.shop